ÇANAKKALE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU 14.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 14:00′ de Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası İçdaş Toplantı Salonunda yapıldı.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısına, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Geliboluspor Kulübü Delegesi olarak Bursa Ulaştırma Bölge Müdürü Yusuf TAŞKAN, Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Delegesi olarak Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur AKÇAL, Çanakkale Belediye Başkan Vekili ve Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet GÜNEŞHAN, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Sedat BEKTAŞ, TÜFAD Çanakkale Şube Başkanı Mustafa METEERTEM, TFFHGD Çanakkale Şube Başkanı Ali AYDIN, Futbol İl hakem Kurulu eski Başkanı Tahsin UÇKAÇ, Yeni Çanspor Kulübü Delegesi olarak Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Ünsal DİRLİK, Spor Kulüplerimizin Başkanları ve Spor Kulüplerimizin Federasyon Delegeleri katıldılar.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 14. Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışından önce, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Genel Başkanlık yapanlara ile Yönetim Kurulu Üyeliği yapanlara ve Çanakkale Amatör Sporuna katkıda bulunanlara hizmet plaketleri verildi.

Gündem gereği, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Federasyon Genel Sekreteri Hayrettin ACAR yapmış olduğu kısa bir konuşma ile açtı.

Divan Kurulu Başkanlığına Geliboluspor Kulübü Delegesi ve Bursa Ulaştırma Bölge Müdürü Yusuf TAŞKAN, Başkan Vekilliğine  Çan Termik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur AKÇAL ve Yazman üyeliğe Ali KARAKAYA seçildiler.

Saygı Duruşu ve ardından  İstiklal Marşı söylendi. Faaliyet Raporu Genel Başkan Dr. Firuz ERDİL tarafından, Gelir – Gider Raporları Mali Sekreter Özgür ŞAHİN tarafından ve Denetleme Raporu Denetleme Kurulu Üyesi Özkan VURAL tarafından okundu ve oybirliği ile kabul edildi.

ASKF Tüzüğünde yapılacak Tüzük Tadilatı önerisi Genel Kurula katılan kulüp delegelerine dağıtıldı ve Genel Kurul Delegeleri tarafından okunduktan sonra Divan Başkanı tarafından oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.

Gündem gereği, Federasyon Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Onur Kurulu ve Konfederasyon Delegelikleri seçimine geçildi ve başka aday olmadığından seçimlere tek liste halinde gidildi.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Onur Kurulu ve Konfederasyon Delegeleri şu şekilde oluştu.

YÖNETİM KURULU ASIL   YÖNETİM KURULU YEDEK
 Dr. Firuz ERDİL  –  Genel Başkan    Uğur AKÇAL