GELİBOLUSPOR KULÜBÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 14 TEMMUZ 2019 PAZAR GÜNÜ YAPILDI

Geliboluspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 14 Temmuz 2019 Pazar günü Geliboluspor Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Divan Başkanlığını Nihat Sekmen’ in yaptığı Geliboluspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, tek liste ile gidilen seçim sonucunda Geliboluspor Kulübünde uzun yıllardır futbolcu olarak başarıyla hizmet eden ve Kaptanlığını yapan Yaver VAROL Başkanlığındaki Yönetim Kurulu göreve geldi.

Geliboluspor Kulübünün yeni seçilen Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu ve ASKF Delegeleri şöyle oluştu;

YÖNETİM KURULU (Asil):

1- Yaver VAROL
2- Raci DURMUŞ
3- Mehmet SANDAL
4- Salim BAYRAK
5- İsmail DONDURMACI
6- Burhan ERSÖZ
7- Metin YILDIZ
8- Atilla ERASLAN
9- Selçuk KOYUNCU
10- Recep BİLGİN
11- Serhat MAYADAĞ

DENETLEME KURULU (Asil) :

1- Nihat SEKMEN
2- Ali ALVER
3- Şakir ÖZERGENE

ONUR KURULU ( Asil) :

1- M.Mustafa ÖZACAR
2- Mahmut CANKARA
3- Tamer ALTUNAY

ASKF DELEGELERİ ;

1- Yusuf TAŞKAN
2- Gürbüz ÖZEN
3- Osman BARÇINLI

YAVER VAROL KİMDİR?

Geliboluspor Kulübünün Altyapısında 1993- 1994 sezonunda 15 yaşında futbola başlayan Yaver Varol, Geliboluspor Genç Takımındaki başarılı performansıyla dikkati çekti. İstanbul’un Küçükçekmecespor, Zeytinburnu gibi birçok Amatör takımında oynadıktan sonra 1998 yılında TFF 3.Lig ekibi Bigaspor’a transfer oldu. Bigaspor formasıyla gösterdiği başarılı futboluyla tekrar İstanbul’a Tepecik Fıratpen takımına transfer oldu. Gelibolusporun TFF 3.Ligde mücadele ettiği 2000- 2001 sezonunda Geliboluspor – Tepecik Fıratpen maçlarında yer aldı. Daha sonra TFF 3.Ligde Beylerbeyi, Zeytinburnuspor, TFF 2.Ligde Şanlıurfa Bld. Spor formaları giden Yaver Varol askerliği sırasında Jandarmagücü Sporda da forma giydi. Askerlik sonrası da İstanbul Hadımköy, Tekirdağ Çerkezköy, Keşanspor takımlarında BAL Lİglerinde mücadele eden Yaver Varol 2013- 2014 sezonunda tekrar Geliboluspor’a transfer olarak son 6 sezonda da Takım Kaptanı olarak Geliboluspor Kulübüne hizmet etti.

Sporcu Yaver Varol 15 yaşında futbolcu olarak başladığı Geliboluspor Kulübüne, 25 yıl sonra Başkan olarak Spor Adamı ve Yönetici olarak hizmetlerine devam edecek.

Olağanüstü Genel Kurul sonucunda seçilen Geliboluspor Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev bölümü yapacak.

Geliboluspor Kulübüne ve Çanakkale Spor Camiasına hayırlı olsun.

ÇANAKKALE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU

Yazar: ASKF